HalvorProfilePicture
Daglig leder i Ezzy/AHD-Norge er Halvor Torgersen.

Vi er en ren nettbutikk og sender over hele landet. Vi har ingen faste åpningstider, men kan avtale å treffes på vårt lager i Skjærhalden for å se på utstyr. Vi ønsker helst kommunikasjon per mail og prøver å sjekke mailen så ofte som mulig. Du er velkommen til å sende dine spørsmål, vennligst bruk «Kontakt Oss» i hovedmenyen. hilsen Halvor.

Vi holder til på Skjærhalden/ Hvaler. Halvor er 39 år gammel, har windsurfet siden 2001 og surfer året rundt på surfestedene på Hvaler. Favorittstedene er Brattestø (Akerøya bølger), Ørekroken, Storesand og Skjærhalden fjorden.

 

Grafisk figur som angir retninger til de forskjellige vanligste stedene å windsurfe på Hvaler.

kompass

Ørekroken fungerer best på ren SV vind. På VSV eller SSV så blir det litt le på den ene eller andre siden, men fortsatt brukbart.

HalvorJumpSkjærhalden Fjorden (SLALOM/FREERIDE). Fungerer bra på VSV,SV, S. Østlige vind-retninger fungerer også men er som regel turbulente. Fjorden har laaange legg og noen småbølger å hoppe på. Kan også surfes på NØ, men det er litt plundrete og ugjevn vind. Ta stort brett og stort seil. På VSV kan du dra på tur til sverige gjennom Herfølrenna.

Brattestø (WAVE/FREERIDE) Kan seiles på allt fra SØ til NV. S Er det beste (men gir fralandsvind ved stranden og kan være vanskelig for nybegynnere). På S blir det ryddig i sundet og litt bølger utenfor. Det er også strake veien ut til Akerøya – Oslofjordens beste bølger. SV gir rotete sund. Men prøv litt lenger inne i sundet, der er det flatere og på andre siden er det en fin flat bukt for å ta noen triks. En tur til Akerøya er også mulig på SV. På V blir det en tung jobb å krysse ut dit. V gir ok seiling mellom fortet på Akerøya og sundet hvis du liker litt bump og jump.

VSV, prøv Storesand. (WAVE) Det kan bli litt bølger på vestsiden av bukten. NB. Storesand er ikke så bra for helt ferske seilere siden man må krysse ut fra stranden. Det går HalvorB2eventuellt an å starte fra baby- stranda i Øst for å unngå dette. Her er det flotte riggemuligheter og le. Bra utgangspunkt for de med sykkel og henger, eller tralle.

NØ – Skipstadsand. Pass på utgående strøm og store båter. Skjærhalden fungerer også, men det er greit med stort brett for å komme seg ut fra bukta i Skjærhalden som ligger i le.

 

 

 

 

 

Vi er windsurfentusiaster og satser på solid kvalitetutstyr til en bra pris, at varene vi har i størst mulig grad er på lager og god service/ kundeoppfølging.

garanti
Prøv oss, vi garanterer at du blir fornøyd. Vi har 100% fornøydgaranti. Fungerer ikke utstyret som forventet etter noen turer på vannet, kan det leveres tilbake og pengene eller annet utstyr kommer i bytte.